Hittills allting gott

Veterinären ringde precis och informerade om det som de kunnat kolla där och som jag trodde (sa till Håkan) så är njurvärdena fina, de är aningen lägre än tidigare vilket är bra. Han är aningen hög på de röda blodkropparna, det kan bero på att han druckit för lite. Så hittills är allt bra. Nu återstår att invänta provsvaren från Tyskland, om levern och sånt. Tror inte det är nåt fel där heller, men man måste ju kolla för att vara på den säkra sidan.
Jag får ge Andapsin i flytande form, cirka en timme innan han äter, två ggr om dagen, så jag ska blanda ut med vatten och ge i spruta, då får jag nog lättare i honom det, men det ger jag sen när han blir dålig igen, om han blir det. Ingen idé att ge när han är symtomfri.
Ja, det kan hända att jag återigen varit dit lite i onödan, men man blir ju så orolig när han kräks flera dagar i rad och magrar, så hur ska man veta? Det är iallafall bättre att få höra att han är frisk än att han är sjuk. Och OM det är så att han är sjuk så hinner man kanske få igång en behandling så han blir frisk, så jag får trösta mej med det. Det är bara pengar, de kommer alltid igen. Det gör ju inte en död katt.

20181205_183757

…det är en lättnad att han inte har njurfel iallafall…magkatarr är inte dödligt…  bigsmile

Leave a Reply