Återigen hos veterinären

Jag skrev ju igår att jag var så glad att det gick så lätt att annullera köpet av min gamla blogg. Eller domänen är det som kostar. 2718 kronor ville de dra och hade reserverat den summan på mitt konto. Lite väl dyrt för en privatbloggare, tycker jag. Nä, de pengarna behövs till annat. Som till exempel ett veterinärbesök.
Valle har kräkts igen, dock har han slutat för en vecka sen, men jag ringde i fredags och bokade en tid för kontroll. Det kan ju vara nåt annat. Och det var bra att jag gjorde det, för han är ju 11 år och hans njurvärden var liksom på gränsen. Han var på den “friska sidan”, men det har gått ett år och de kan ju ha ändrats så man vet ju inte om hans kräkningar har med det att göra. De kollade också levervärden och de vita blodkropparna, för att se om det är nåt annat som spökar.
Och så köpte jag ett nytt foder som är lite skonsammare mot magen. Bokade även en tid till nästa fredag för ultraljudsundersökning. Mår han bra så kan jag avboka dagen innan, men blir han dålig igen så är det ju bra att ha bokat, för nu vid juletider är det svårt att få en tid.
Men nu är det bara att vänta på provsvar och se tiden an. Just för tillfället är han precis som vanligt. Samma busiga Valle med god aptit och levnadsglädje, så just nu kan vi andas ut.
Det hela gick på 4400 kr så ni förstår ju att jag inte vill betala för att få blogga. Så himla roligt är det inte. Då lägger jag hellre de pengarna på veterinärkostnader.

…hoppas verkligen att njur- och levervärdena är bra…vill inte att det ska gå för honom som med Hampus… bigfrown

Leave a Reply