Första inlägget

Här är mitt första inlägg i den här bloggen då, som är gratis. Gratis är gott, som di säger och jag är böjd att hålla med. Åtminstone är 2718 kr way too much för lilla mej, som bara bloggar privat och inte tjänar ett öre på min blogg. Skönt att det gick så lätt att annullera.
Vi ses imorron, nu ska jag gå och göra mej i ordning för natten. Imorron är en ny dag med andra kostnader som jag ska berätta mer om då. So long!

20181219_182235

…lilla Vilma får vara den första som visas i den här bloggen…  m1

Uppdaterat 2019-06-08: Flyttade tillbaka till min “gamla” blogg, alltså den här och importerade hela “nya” så det är nog lite förvirrande att det står första inlägget mitt i allt, men det är för att det har stått i en annan WP-blogg.

3 thoughts on “Första inlägget

 1. Vad fin ! 🙂
  Om det inte vore för att jag tycker wordpress är så omständlig så skulle jag med flytta.
  Men jag trivs bra med min blogspot också.
  *Tar med mig länken hem till min blogg*

  1. Tack! 🙂
   Jag tycker det är blogspot som är krånglig 😀
   försökte blogga där förra gången när min blogg var full, men jag fick inte in några bilder å det stod bara å buffra hela tiden så till slut gav jag upp.
   Blogspot är bra för att man kan göra hur man vill med sin blogg, bestämma bredd, färg å bakgrund, typsnitt, jag typ allt, men att blogga verkar trögare…åtminstone när jag försökte 😀
   Wordpress är lätt att blogga å lägga in bilder å filmer å allt, men bredden å layouten kan jag inte bestämma…inte ens hur stor headern ska vara…om jag inte betalar å ändrar allt själv i CSS

Leave a Reply