När inget annat hjälper

Jag har ju huvudvärk lite till å från. Oftast är det från axlar å nacke, ibland migränanfall, å nån gång för att jag druckit för lite vatten.
Ibland får man en sån värk då inget annat hjälper än Treo, men det är ju inte så bra för magen så det tar jag inte så ofta. Sen tycker jag inte det är så gott heller, så man gruvar sej lite för att dricka eländet. Men nu såg jag att det kommit en ny smak, för mej ny iallafall, har aldrig sett den förut, förrän igår när vi var å handlade, nämligen hallonsmak.
Jag tänkte först att bara det inte är för sött, som den smaksatta Alvedonen, den är alldeles för sliskig. Sen tänkte jag att om den är god är det ju inte bra för dem som är beroende. Då kanske de blir ännu mer beroende. Om man nu kan bli det.
Det smakade inte så jättemycket. Man kunde precis ana hallonaromen. Så det var alldeles lagom för min del å för dem som är beroende blir det nog ingen större skillnad.

DSC_0160

Dock blev det lite lättare att få ner det, lite godare var det allt å det är ju bra, för jag tycker verkligen inte om Treo, men är ju tvungen att ta det när inget annat hjälper.

DSC_0163

…sen var ju röret ganska gulligt oxå…  mys

Leave a Reply