En föraning om vintern

Vi fick snö idag! Jag vaknade till ett vinterland! Det kändes så mysigt. Men…det kommer nog smälta bort. Det börjar slaska redan. Fast det är vi ju vana vid, att det kommer efter Lucia nån gång, det som ska stanna. Men det händer ibland att det blir ihållande kyla å då stannar snön. Jag tror det var så förra året. Det smälte aldrig bort det som kom i november.
Våren var oxå lite kallare, inte så mycket nederbörd å slask, utan det höll i sej tills det blev riktigt varmt å då regnade det istället å all snön smälte bort. Så jag slapp svära över att behöva sjava i slasket å bli dyngsur om fötterna. Det var en fin vår det, om ni frågar mej.
Nu kommer Håkan så nu ska vi äta lunch. Vi ses!

20181025_072434

…en ensam liten ballong pryder bilden så fint…den såg jag faktiskt inte förrän nu…  le

4 thoughts on “En föraning om vintern

    1. ja, jag vill att det ska stanna, tänk så härligt det hade varit nu när vi har den mörkaste eländigaste tiden framför oss annars

  1. Det vill jag också det år så eländigt när det är fuktigt och mörkt det är hemskt att köra i mörker.
    Puss och kram och trevlig helg önskar jag er.

Leave a Reply