Lördagskvällen

Igår tillagade jag middag med nytt veggokött…låter hur konstigt som helst, men vad ska jag kalla det, det ser ju ut som kött. Helt fantastiskt egentligen hur de har fått det att verkligen se ut som kött.

Smaken däremot var ju inte riktigt köttig. Det är ju gjort på en soyaböna å det är precis vad det smakar, alltså soya. Nu kryddade jag inte alls, för det stod på paketet att det var färdigt att äta, men om man vill så kan man värma på det litegrann å så läste jag om alla kryddor som var inblandade, så jag trodde ju att det var klart. Men det smakade inte mycket, så nästa gång blir det kanske godare, för jag ska krydda en massa då. Konsistensen var ju oxå väldigt mycket mjukare än kött. Men en pulled pork är ju väldans mör så ungefär så var det med denna produkt. Funkar annars rätt så bra faktiskt som alternativ, tycker dock att det kunde smaka lite mindre soya.
Nästa gång ska jag nog ha potatis å fempepparsås till. Det blir nog gott.

DSC_0138

Några timmar senare blev det äppelsmulpaj med vaniljsås. Eller får man kalla det så när det är Marsánsås? En del kockar blir nog förnärmade när jag använder det, men jag tycker det är gott, så det så! Det var ena rejäla portioner. Jag känner nästan hur jag blir mätt av bara åsynen  biggrin

DSC_0143

Sen chillade vi i soffan resten av kvällen. Valle gillar den å ville ligga i min hörna å kom som vanligt å stirrade bort mej därifrån.

DSC_0147

…det är klart han får det, min lilla pälsprins ♥ …mamma kan sitta i pappas hörna…  biggrin_thumb2

Leave a Reply