Härlig höstpromenad

Han kom iallafall å hade inte glömt att vi skulle gå en promenad. Det var så himla fint väder så man måste ju bara ut en sväng.
(Det är han som går där till höger.)

20181014_150953

Jag är ganska så mycket bättre i foten, men inte helt bra, så vi får se imorron hur länge det tar innan jag får så där ont, eller om jag klarar mej med bara lite ”känningar”. Hoppas det snart går över. Jag måste ju kunna gå!

20181014_150959

Det är så vackert nu med alla guldiga färger i träden.

20181014_151129

Alltså, ni ser ju…hur underbar är inte hösten?!

20181014_151330

Å det här vädret…denna afrikavärmen gav oss inte nån sommarvärme, men tillräckligt varmt så det känns riktigt skönt att var ute. Men jag gillar ju när det är några minusgrader oxå, jag vill ju ha mina fina vinterkläder, så jag har inget emot lite kyla heller. Jag ser fram emot vintern, men det var trevligt med lite lagom värme dessförinnan. Å solen blir man ju alltid glad av, oavsett årstid.

20181014_152150

…ja, det var riktigt skönt med en promenad…å snart ska vi äta våra räkmackor…MUMS!… fallsmiley6b-1

2 reaktioner till “Härlig höstpromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s