Strålande lördagsmorgon

Godmorgon från ett soligt Luleå! Vi har precis ätit frukost här i mitt lilla residens å solen ger sånt härligt sken på skåpen i köket.

DSC_0106

Nu kom äppelmoset jag fick väl till pass att krydda morgongröten med. Jisses så gott med kanel! Det smakar typ som mjuk äppelpaj med mjölk istället för vaniljsås. Kanske man skulle sätta lite vaniljsocker i mjölken för att få det ännu godare? Men då blir det alltför mycket efterrätt å mindre frukost, så vi hoppar det.

DSC_0102

Valle har en korvperiod. Det är det enda han vill ha. Lauantaimakkara ska det va! Skinka kan han smaka nån liten bit av när förpackningen är alldeles nyöppnad. Vet inte om det är för att den blir fort gammal eller om han bara inser att det inte var så gott som han trodde, men han vill bara inte ha. Korv går bra.

DSC_0103

…vilken härlig morgon…hade gärna gått en promenad om jag inte hade ont i foten…

(Har fått tillbaka “tåsporren” igen. Som hälsporre fast trampdynan vid tårna. AJ AJ!)

2 thoughts on “Strålande lördagsmorgon

  1. Jo var skönt ett tag men blåste sen kallt som fasen, ta ett fotbad med veneriska oljor eller nåt så kanske det känns lite skönare

Leave a Reply