Börjar bli kallt nu

Jaha, så hann det gå några dagar innan jag bloggar igen, men det bara blir så, när den ena dagen är den andra lik så känns det inte relevant att skriva nåt. Fast jag kanske bara ska sätta mej å skriva å se vad som kommer ur denna lite halvröriga hjärna. Inte hade jag ju mycket på hjärtat förut när jag bloggade, inga bilder heller för den delen, men de blev ju en del trevliga inlägg för det. Jag får väl prova å se vad som blir av det hela.
Iallafall så börjar träden bli alltmer gula å röda. Å vi har haft riktigt friska höstvindar i några dagar, men idag var det i det närmaste vindstilla när jag gick till å från jobbet.

20180928_104108

Men träden, rönnarna, inne på gården är som vanligt helt ovetande om den framskridande hösten. De står där, gröna å fina, som om de kalla nätterna inte rör dem alls. Det är för väl att de inte står i blom iallafall. Bären är mogna å väntar på fåglarna som vill äta av dem, sen ska väl även dessa bli röda å slutligen kala inför stundande vinter.

20180928_105554

Utanför fönstret fick jag se dessa söta fåglar som åt av björkens knoppar. Jag kan tyvärr inte säga vad det är för art, trots att jag googlat, så är det nån som vet – hojta till!

IMGP3226

…idag var det minusgrader när jag gick till jobbet…koftan på under jackan…mysigt!… mys

Leave a Reply