Solig söndag

Gomorron! Idag har vi strålande sol å en lätt bris. Men vi är hemma, på min gata i stan där jag bor. ändå. Håkan hade ju tänkt ta katterna till ranchen i helgen, men det har varit lite lurigt väder med både sol å regn å igår blåste det friska höstvindar å då vill katterna ändå inte vara ute, så de blev kvar här.
Valle har varit krasslig. Han har börjat kräkas igen, i fredags upp till 10 gånger, tror jag. Många gånger iallafall, sen har det avtagit något å idag verkar han må bättre. Han är mycket piggare, glad å pratsam.
Igår matade jag honom, för han var så slut å färdig å sov mest hela dagen, men han behöver ju näring å energi så jag gick å handmatade honom med kanske en timmes mellanrum, bara lite så han inte skulle kräkas upp allt på en gång. Det fick han behålla, men senare på kvällen kräktes han igen. Å så har han kräkts en gång till under natten.
Hoppas nu att det är slut med det å att han får må bra, lillstackarn.

Vi är inte heller i vår bästa form. Håkan har ont i ryggen, han har ju två diskbråck, å jag har haft ont i höften nåt så kologrymtansvärt, men är nu mycket bättre, tack å lov! Jag tror att jag fick det från soffan. Att jag suttit snett eller nåt, för jag fick så ont helt plötsligt, out of nowhere, när jag suttit å legat där i torsdags. Så nu är det dags att köpa min nya soffa. Gud vad jag längtar tills den står på plats!

Annars är allt fint här i mitt lilla residens. Nu blir det frulle å så återkommer jag lite senare.
So long!

DSC_0333

…jag har även klippt pälsen på honom, så nu ser han ut mer som en exotic…  smiley-heart-balloon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s