Valles nya frisyr

Så här ser Valle ut nu. Jag har klippt pälsen så den är kanske tre centimeter lång. Jag kommer att göra det i fortsättningen, för så fort han blir långhårig så börjar detta eviga kräkande å jag misstänker att det beror på det. Vi får se nu om han slutar igen. Inte heller ska han få så mycket skinka som han fått sista tiden, utan i så fall en eller ett par småbitar i veckan å inte varje dag som det varit nu hittills. Det kanske inte har med det att göra, för han hade ju fina värden sist vi var å kollade hans kräkningar. Inget såg de på röntgen heller, så det är inte nån hårboll som fastnat. Men jag tänker ändå hålla honom korthårig så blir det lättare för honom att hålla sej ren oxå. Å fri från tovor.

DSC_0001

Tycker han är minst lika fin så här. Inte behöver man en lång besvärlig päls när man är en snygging som Valle ♥

DSC_0002

…lite långa tussar har han under magen å på benen, men det är väl modernt…eller nåt…  eeh

4 thoughts on “Valles nya frisyr

  1. Det är nog bara skönt att få vara korthårigare, med såna pälsar som dom har.
    Kan ju också vara gräsätande som gör att han kräks..fast jag vet ju inte hur mycket gräs han ätit ens..var mest bara en tanke !?
    Hoppas det blir bättre i magen. 🙂

    1. jo han äter alltid gräs när han är ute, men nu har han ju varit inne några dagar så det kanske är därför. Men Håkan har tagit med ett par tuvor gräs till Valle så nu får han äta riktigt gräs här oxå 🙂

    1. ja det tror jag oxå, det är ju så mycket lättare att hålla rent, det tror jag att han uppskattar 🙂

Leave a Reply