Nåt jag snöar in mej på

Det finns ju massor med saker jag tycker är fint, som jag vill ha, å sen finns det sånt jag kan snöa in mej på, sånt som man inte kan få för många av, som till exempel fina sockor, lyktor å ljusstakar, ljusslingor, ja ni förstår vad jag menar.
Det slutar ju inte där, jag har ett par saker till å det är fina muggar å tallrikar. Jag vet att jag inte alls behöver fler, men ändå kan jag inte motstå om jag hittat nåt jag blir förälskad i, så nu har jag köpt ett till litet set med assietter från Oscar & Clothilde. Deras egna design. Titta bara så fina.

DSC_0324

De är aningen skålformade, precis som mina andra som oxå är deras egna, så de är perfekta till äppelpaj när man, som jag, vill ha myyycket vaniljsås. Jag vet att det är nån till som känner sej träffad. Men det är ju så gott!  yummy

DSC_0326

Jag gillar när det är olika färg å mönster på alla faten. Lite indisk känsla får jag av dem här. Älskar att det är annan färg på randen ♥

…inte var de dyra heller, trots att de är från en dyr butik, tror det var 149 kr på deras Outlet…  mys

7 reaktioner till “Nåt jag snöar in mej på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s