S, SD eller MP?

Är jag socialdemokrat, sverigedemokrat eller miljöpartist?
Det beror helt på vem man frågar, tydligen. Jag har kollat på 4 olika valkompasser, som jag alltid brukar göra för att veta var jag står på ett ungefär. Svaret gjorde mej inte klokare direkt.

  • SVTs – Sverigedemokrat
  • Aftonbladets – Miljöpartist
  • Expressens – Socialdemokrat
  • Tv4s – Sverigedemokrat

Ja, vad jag nu än är för nåt så väljer jag nog ändå att inte rösta alls, för jag känner inte starkt med nån av dem. Jag vill, som man förstår av resultatet, ha lite från alla partier å det får man bara i de bästa av världar. Tyvärr så lever jag inte där, så jag får helt enkelt ligga på sofflocket å se vad som händer, för det hjälper inte att rösta blankt då de bara räknas som ogiltiga å det hade ändå inte resulterat i annat än mitt medgivande till det parti som nu vinner å det gör jag ju bekvämast i soffan. Mitt ogillande, däremot, märks av ändå, genom att jag inte röstar.
Å till alla er som säger att ”man SKA rösta – annars har man inget att säga till om sen”.
Jodå, jag har fortfarande rätt att hävda min åsikt, för ni förstår, den kommer inte av att jag röstar, snälla lilla ni. MEN jag måste tillstå att det ÄR trist att inte vilja använda sin rösträtt för att man har så dåliga alternativ. Skittrist faktiskt!

…om man fick rösta på Lucas Simonsson så hade jag gjort det…  mys tombup_thumb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s