Hemma igen

Hallå hej, skriver jag från mitt lilla residens på min gata i stan, där jag bor.
Jag har åkt hem. Själv. Men nej, nej, det är inget allvarligt, från min sida iallafall. Jag ville bara åka hem, för jag…jag mår inte bra på ranchen. Jo, vissa dagar, jag är ju inte helt olycklig där, men jag trivs inte å Håkan vet vad det handlar om, så från min sida är allt precis som vanligt, bara det att jag är här hemma hos mej å han är hemma hos sej, så länge han har lust med det, han är alltid välkommen till mej, men jag förstår om han vill ha en fru som tar hand om honom å hans hus å då önskar jag honom all lycka, men annars är han som sagt välkommen när han vill.

20180815_205420

…vi är inte ovänner eller nåt, det är bara nåt jag gått å tryckt ner i många år, som vi oxå har pratat om i alla år, men som fick bägaren att rinna över idag..  le

(Katterna är kvar där, de vill ju vara ute så länge de kan, men snart kommer de hit de med.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s