Hur gick det med drömplejset?

Kanske är det några som undrar hur det blev med drömplejset, så här kommer en uppdatering.
När det började närma sej för ett litet förbesök – jag ville ju kolla lite innan man ber om en visning, bara kika in genom fönstren å se om det är nåt att ha – å snön hade smält så det blev framkomligt, så såg vi att det var borttaget från Hemnet. Vi vet inte om det är sålt eller om tiden hos mäklaren helt enkelt gick ut. Däremot vet vi, genom svåger, att det inte har bott nån där på säkert 20 år, men de har haft det som sommarställe. Vad jag vet så finns det inget vatten indraget ens, så det skulle bli ena enorma kostnader om vi skulle bosätta oss där.
Det har varit folk där så vi har inte velat gå dit å kolla, annars hade man ju kunnat göra det ändå å ringa mäklaren för information, men man vill ju inte gå dit ifall det är de nya ägarna som är där. Visst får man ju fråga, men nä, det känns som dumt. Hade vi varit riktiga bybor så hade vi ju bara klampat in där å ställt en massa frågor, men nu är vi ju civiliserade stadsbor å är inte riktigt bekväma med det beteendet.
Så det sket sej alltså med hela grejen. Har inte hittat nåt om plejset på Booli, man brukar ju se slutpris å sånt där, men finns ingenting vad jag kan se.
Man får hålla ögonen öppna på Hemnet, kanske dyker det upp där igen när sommaren är över. Då ska jag ringa å fråga mer om det. Men hur mycket jag än vill ha det så går det ju inte om renoveringskostnaderna blir för höga. Vi har råd att köpa det som det är å göra småändringar, men inga stora, som att dra in vatten å bygga om badrum å kök, det blir för dyrt.

20180807_152803

…kanske man skulle ringa Ernst…eller Bygglov?…  eeh

Leave a Reply