En härlig dag

Idag åkte vi å kidnappade mamma. Vi tog med henne på en liten nostalgifärd genom hennes gamla bostadsområden som hon bott i, bland annat Kyrkbyn där hon bodde i 21 år alldeles nära Hägnan som vi besöker varje sommar. Hon har inte varit där på länge så vi tyckte det var på tiden. Vi började med att besöka Jerker i minneslunden, sen fortsatte vi till Hägnan.

Där har de alltid djur av olika slag att titta på å dessa getter var en ny bekantskap. Så söta!

20180804_120411

Vi hälsade på i hönsgården å fåren tittade vi till. Jag fick till å med klappa en lite grann. Det får man sällan göra så jag var ju nöjd å glad.

20180804_122630

Vi sa hej till grisarna. De var två, men bara en är på bild, om man inte räknar med Håkan då.  biggrin_thumb2

20180804_122806

Det är så himla fint där. Jag känner att jag belong there. Måste fråga om jag inte får flytta in i nåt av boningshusen.

20180804_123025

Älskar’t!

20180804_123113

Å söta lilla mamma ♥

20180804_123130

Sen åkte vi till stan för att äta lite. Tanken var egentligen att vi skulle äta på Hägnan, för det var Thai-dag så de hade en massa thaimat å andra evenemang, men ingenstans att sitta, upptaget överallt, så vi sket i det å åkte till Österns Pärla istället för att vederkvicka oss. Mamma bjöd.
Jag provade vegetariskt för första gången på restaurang. Har tänkt försöka bli vegetarian. Får se hur det ska gå. Har inte ätit kött sen onsdags, då vi blev bjudna på hemgjorda hamburgare hos lilla storasyster å svåger, å kanske jag klarar det, åtminstone ända tills det blir tal om kebab. Då kommer jag nog falla för frestelsen. Älskar kebab ju!

20180804_133822

Sen åkte vi till Lövskär å kollade lite å därefter fortsatte vi hem till mamma å fikade å pratade om allt möjligt innan vi åkte hem till ranchen igen.

Mamma hade för övrigt en så himla söt blomma som jag måste köpa nästa sommar. Älskar småblommigt å denna blommar hela sommaren å man behöver inte hålla på å rensa bort överblommat utan det fixar den själv. Älskar såna blommor!

20180804_172811

En liten filmsnutt på alla grisarna bigwink

 

…tack ännu en gång för maten, finaste mamman min… bigsmile

4 reaktioner till “En härlig dag

  1. Jo det var en supernice dag, jag kan höra med personalen om du får flytta in med deras grisar (från en till ett par andra då)

  2. Det är ju jag som ska tacka er från den härliga nostalgi trippen min goa söta dotter och Håkan. Det var roligt och samtidigt lite hjärteknipande det var ju platser som är så förknippat med min älskade Jerker som jag saknar så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s