Ännu en solig dag

Ännu en solig dag – ännu en sommar då vi vinner solligan? Kanske, vi leder än så länge, med det är ju ett par veckor kvar, tror jag, jag vet inte riktigt när det avgörs å hittar inget när jag söker på nätet, men typ en vecka in på augusti vad jag har förstått.

DSC_0025 (3)

En riktigt bra sommar har det varit, måste jag säga.

DSC_0031 (2)

Jämfört med förra året. Huuujedamej!, sicken en regnig å trist sommar det var. Men vi överlevde, som alltid, å jag var nog lika glad ändå. Tur vi är anpassningsbara.

DSC_0036 (2)

Jag vill ju gå en promenix, men jag orkar inte i värmen, så vi får vänta till lite senare i eftermiddag då det kanske blir lite svalare. Vi har ätit lunch för en stund sen så man kan ju ta eftermiddagskaffet innan.

DSC_0040 (2)

…det blåser i alla fall…kanske man kan gå redan nu, den är ju snart två…måste kolla…  eeh

See ya!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s