Da’n före da’n före doppareda’n

fullfartmotjulen

Idag slog jag in Håkans julklappar. Några blev det iallafall, men det saknas tre som blev försenade, men jag får väl slå in dem sen när de kommer så han får öppna fler paket. Det är ju så kul.

DSC_0232

Den lilla säcken som det står God Jul på har han inte fått av mej, utan den är jobbrelaterad. Jag fick oxå en julklapp från jobbet. Ett supékort igen så jag får välja själv vad jag vill ha. Det är ju jättebra, så blir alla nöjda å glada. Förra julen valde jag min fina kockkniv.

DSC_0225

Å så överraskade jag mej själv med lite nytt till vintern. Två sjalar, så jag håller mej varm om nacken å axlarna när jag har sån värk. Då är det inte bra att bli kall när jag promenerar till å från jobbet. Jag blev jätteglad… bigwink

DSC_0226

Ordentligt stora, men den nedre är väldigt tunn, men när man korvar ihop den till halsduk så blir den varmare. Åååh de är så fina!!

Kolla bara på mönstret! Jag är kär!

DSC_0236

…att jag är så himla snäll…men det är nog för att jag har varit så snäll…  bigparty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s