Vintersolståndet

Idag var årets kortaste dag. Nu vänder det å blir bara längre å längre, ljusare å ljusare. Jag tycker att man märker det redan i slutet på januari, att dagarna blir längre.
Idag, när jag gick hem, höll solen precis på att gå upp mellan husen, för att inte så länge efteråt gå ner igen, men jag fick se en skymt av den iallafall. Klockan var 11.42 när bilden togs.

20171221_114226

Tredje ljuset är tänt på stora adventsstaken å fjärde ska tändas på julafton. Det är på söndag. Jisses vad tiden går fort!
Nu jobbar vi bara imorgon å sen är vi lediga i fem dagar. Oj så skönt! Jag har inte slagit in några julklappar än, men jag har inte många att slå in. Jag har nämligen beställt några på Campadre å inte fått en pryl ännu, trots att jag beställde redan 21 november. Jag brukar alltid vara i god tid, men nu var det viktigare än nånsin då de har lång leveranstid. 10-12 arbetsdagar, stod det. Det har gått en hel månad nu å jag fick mejl igår att leveransen som skulle gå igår blev försenad. Alltså får Håkan vänta till efter jul. Skitdåligt!! Aldrig att jag beställer nånting mer där.

20171221_113508

…nu är det bara att släpa sej i säng…bara en dag kvar att jobba…yehhooooo!!…  hollysmile2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s