Adventsstjärna

En sak till som jag köpte ny är stjärnan till vardagsrummet. Hittills har jag haft en mindre röd, typ likadan, som egentligen ska stå på fot. Jag tycker de är så himla snygga, även när de är släckta, för de glittrar så fint mellan mönstren. Nu släcker ju inte jag stjärnan så glittret syns inte så bra då kanske, möjligen när det är dagsljus, men den är så fin ändå.
Älskar alla stjärnorna som finns nuförtiden. Jag förstår de som har flera stycken i fönstret. En del har fem i olika höjder å hade jag inte haft mina lyktor skulle jag nog oxå ha fler. Så mycket fint som det finns, inte lätt att välja bara en då, men jag hade bestämt mej för en röd å då var det lättare.

DSC_0210

…snälla kan det stanna upp nu ett tag så jag får njuta länge av julen…tiden går för fort…  oro

Leave a Reply