Har tomten nån gud?

Om tomten har nån gud så har jag förmodligen retat honom. En lampa längst till vänster funkar inte på adventsstaken i köket. Fine! Jag frågade Håkan om han inte kunde åka förbi Clas O å köpa när han kommer hit. Det kunde han om han hinner innan de stänger.

DSC_0040

Jaha, å som om det inte vore nog så lyser inte stjärnan i vardagsrummet heller. Va?? Ni förstår ju…

DSC_0042

Å när jag hänger upp stjärnan i datarummet så lyser inte den heller! Vaaarfööör??! Vad har jag gjort? Jag satte dit ljusslingan med röda stjärnor oxå bara för att ha nånting som lyser utöver adventsstaken. Å tog inte ner stjärnorna heller utifall att det är nåt jag inte begriper mej på, men som Håkan kan fixa. Annars är det bara att bege sej å köpa nytt. Inte kan man ju vara utan julstjärna i fönstret, nej nej nej, vid min döda kropp!

DSC_0044

…hååhhåhhåhååå…det här är den värsta julen ever!!…  vill1 …nä jag skojar bara…

*men irriterad likväl*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s