Första advent å nu ere brått

Hej hopp alla! Idag ska jag fortsätta med min pyntning, jag råkade bara fastna vid datorn igen, hur det nu är möjligt…?
Iallafall har jag en del kvar, men tror det går fort idag. Håkan hade en önskan om ett långkok av karré i gjutjärnspannan å det måste han ju få, så jag har det oxå på agendan. Det där med bakningen får nog vänta om jag inte tyar med det. Det återstår att se.

Jag är så här fin idag. En favvotröja som är väldigt genomskinlig så man får alltid ha nåt linne under. Vill inte ha bh när jag är ledig, men det hade inte varit snyggt ändå, vem vill visa bh:n för alla lixom? Inte jag iallafall. Å håret som självaste teskedsgumman. Men det är så skönt att få upp allt hår. Tänk vad praktiskt att ha det kort. Varför vågar jag inte?
Nä, då måste det stylas varje dag, lättare att bara sätta upp så här. Japp, så får det bli.
Nu ska jag fortsätta med allt här innan dagen är till ända å jag fortfarande inte är klar. Förstår ni varför det måste ta sån tid??

DSC_0039

…ha en mysig första advent alla… candle2

Leave a Reply