I datarummet

Jag  gillar inbyggda bokhyllor, från golv till tak, gärna runt fönster å dörrar. Jag tycker det är jättefint å ett bra sätt att möblera sin förvaring. Vi har fixat ett litet provisorium i mitt datarum, för jag vill egentligen inte ha de här bokhyllorna, de är ju alldeles för låga för att det ska se bra ut, men de får duga tillsvidare.
Den dagen det är dags för renovering därinne – tapetsering, byte av golv – då ska de här ut å det ska upp konsolskenor från golv till tak hela vägen från dörren till andra sidan av fönstret, ungefär som det är nu, å sen en massa hyllplan som man flytta lite hur man vill.

DSC_0151

Det ska bli lite som en inbyggd hylla. Jag ska nog ha konsoler i svart å hyllplan i körsbär, eftersom Håkans skrivbord är det å han nog inte vill byta ut det, men det blir fint å jag ska välja nån gammaldags tapet i nån mörk färg med tegelröda blommor. Snyggt!
Kanske den här?…

204017100101-itembig-636230598000000000

…det är ju så man vill sätta igång med en gång när man planerar så här… mys

Leave a Reply