Kul hela helgen

Wihhooo, lördag hela veckan! Fast nä, det är ju bara idag, men ändå å vad passar väl inte bättre att göra då än att fortsätta på gårdagens tema…nämligen frosta av frys nummer två! Asså man kan ju få ha kul två kvällar i rad ibland, det tar ingen skada av.

DSC_0145

Men, men när jag nu ändå har er på tråden så tänkte jag visa det jag köpte på Dollar$tore. Inte allt nu då, för det blev tre förpackningar med Fazers likörkonfekt för hundra kronor, men hur kul är det att se? Eller alla gravljusen i två olika storlekar? Å Sensodyne tandkräm kan väl aldrig vara av intresse? Lika lite som pingvinstängerna, 8 för 20 kronor?
Jo ni, nu undrar ni hur jag kan komma ihåg allt, så här som ett rinnande vatten, men jag sitter här med kvittot, för jag hade glömt bort typ hälften.
Iallafall, jag köpte även denna fina jullöpare. Den är dubbelt så lång så den räcker nog över hela bordet. Fint som tusan! Undrar om jag ska sätta min linneduk under?

DSC_0146

Hursomhelst, titta hur den gnistrar! Eller det syns inte riktigt på bild, men det förstår man ju att det är silvriga ränder. Hur fint? Jag ska inte ha röda julgardiner i år utan mina fina som jag beställde i somras, vet inte om jag visat dem ens?…men jag tänkte köpa en vit hissgardin med nån röd jultext på eller nåt, så det känns mer juligt. Det passar utmärkt till denna duk.

DSC_0147

Sen hittade jag även dessa söta miniklädnypor med tomtar på som egentligen är till julkort, men jag tänkte ha dem på min ljusslinga i sovrummet, för den ska jag inte heller byta ut så då blir den lite juligare med dessa på sladden. Eller var jag nu placerar dem, vi får se. Det blir nog jättegulligt.
Ja, det var faktiskt allt. Inte så mycket att visa, men ändock.
Nu åter till avfrostningen.

DSC_0148

…måste kolla efter en adventsstake till sovrummet oxå…en vit, krumelurig sak ska det va’…

*googlar JULA*

Leave a Reply