Längtar ihjäl sej

fullfartmothelgen
Hallå hej! Äntligen fredag igen. En riktigt fin å snövit fredagsafton, men på dagen var det inte riktigt lika fint. Jag tog på mina UGGs i morse för det hade ju snöat nästan 10 cm, men det är klart att det måste bli plusgrader då, för lite senare, runt 10-snåret kanske, var det slaskigt å eländigt å mina UGGs är inte det minsta vattentäta så det sipprade ju in iskallt slaskvatten å mina stackars fötter blev dyngsura. Å jag var å sur, fast på ett annat sätt, men blev tusen glad när Håkan kom å hämtade mej lagom till hans lunch. Jag slutar då, så där runt tio i tolv, så då hann jag ju äta med honom oxå. Det var kul.

Vi var å handlade lite på både Dollar$tore, Blomsterlandet å ICA-Maxi när Håkan slutade. Sen gjorde han så goda varma mackor, när vi kom hem, på Friscobröd från MAX som de börjat sälja på ICA-Maxi, med baconost, skivad karré, tomat toppad med vanlig ost. Mycket smarrigt.

Jag ska visa sen vad jag köpte på Dollar$tore, men nu ska jag komma till dagens stora glädjeämne. På Blomsterlandet hittade jag så himla fin julgransbelysning. Jag blev så kär å vill klä granen NUUU!! Kolla bara!

DSC_0137DSC_0138

Å de funkar så jag slipper åka å byta  smiley001

DSC_0140

Jag ska köpa en ny gran. På IKEA. Vi ska dit med lilla storasyster å svåger, men vi skulle träffas å käka middag å planera när, men det blir väl där nästa helg då, så jag får vänta tills dess, men så fort jag har den ska granen kläs. Sååå himla fint det kommer bli!
Å kolla på den. Har ni ens sett nån fuskgran som ser mer äkta ut än den här? Åååh, jag vill åka å köpa den NUUU!!

0537163_PE650728_S5.jpg

…ha nu en fin fredagskväll alla ♥…

*längtar ihjäl sej nu*

Leave a Reply