Mera kakor

Jag, eller vi, har fått dille på schackrutor, alltså kakorna, men igår ville jag testa en lite annan variant, så istället för att sätta ihop vanilj å choklad så bakade jag dem för sej. Sen smälte jag ner 100 g mjölkchoklad å lika mycket mörk choklad som jag kluttade ut på vaniljkakorna å så la jag en chokladkaka ovanpå. Det blev ju som godis. Jättegott!
Nästa gång blir det snurror.

DSC_0110

…alltid kul att variera lite, om än det inte är så mycket på smaken…  smiley015

2 reaktioner till “Mera kakor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s