Kryddmix

Hej alla! Jag har varit lite dålig på att blogga de senaste dagarna å det beror inte på nåt annat än att jag bara inte haft lust. Visst hade jag kunnat hitta på saker att visa, som till exempel resten av kläderna jag beställde i somras, det har jag fortfarande inte gjort å det hinner väl bli jul å nyår innan jag gör det, men jag har varit lite bekväm å latat mej istället.
Men idag ville jag visa vad jag fick av Håkans granne, eller det var väl inte bara jag, Håkan har ju glädje av dem oxå, nämligen dessa kryddor. Det är små kvarnar med olika kryddblandningar. Jättefina!

DSC_0109

De sålde såna på ett av mina ställen å frågade om jag ville köpa, men det blev aldrig att jag gjorde det – mycket för att jag aldrig har kontanter – å tur var ju det nu när jag fick dem. Ser ni så fint de står uppradade i kryddskåpet. Ska bli kul å prova dem. Tror jag tar fram kycklingfilé ur frysen å börjar med kycklingmixen.

DSC_0112

…ska nog börja köpa alla kryddor i såna kvarnar…så gott med nymalda kryddor… cool

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s