Det är medias fel

Asså…vad är det som händer i mitt älskade Sverige? Jag läser om en häxjakt på omtyckta programledare. Kvinnor som helt plötsligt känner sej kränkta av tidigare handlingar från dessa män. Ja, för det handlar bara om män just nu, men det som de har gjort är det lika många kvinnor som gör. En av kvinnorna berättar att hon då, på tiden då handlingen begicks blev smickrad å glad. Är det verkligen sexuell trakasseri det handlar om då? Bara för att hon några år senare kommer på att den handlingen var något hon idag inte velat vara med om.
Ja, men få se här då…alla som har nypt mej i rumpan eller tagit mej på brösten eller sagt snuskiga saker till mej…då har ju de oxå utsatt mej för sexuella trakasserier.
Men nu är det ju så att jag inte är lättkränkt å inte börjar jag gräva i allt gammalt för att känna efter om det var trakasserier jag utsattes för. Det tycker jag INTE att man ska uppmuntra andra till att göra heller så att fler stackare blir uthängda å jagade å sånt orkar vi inte läsa om, för i mina ögon är det bullshit. Ursäkta, men så är det.
Visst kan ju några av fallen vara lite obekväma å jobbiga, men det är väl inget man ska dra upp flera år senare. Varför inte gå ut med det när det är aktuellt? Vad är det med folk nuförtiden?
Nu har de tagit bort alla program som den ene varit med i från tablån. Jag får inte ens se ett av mina favvoprogram!

Å i Frankrike ska de till å med förbjuda att karlarna visslar efter en tjej.
Jag blir så trött.
Det är medias fel.

aja…gomorron… mornincoffee

Leave a Reply