Allt för katterna

Nu har jag fått lite massage. Det är så himla skönt. Inte medan man sitter, det är ju mest bara plågsamt, förutom de allra sista minuterna, men efteråt. Jag har inte huvudvärk lika ofta heller när jag får massage regelbundet så det är bara att sätta sej, om än det ibland tar emot.

Håkan var hem idag å snickrade till mitt datarum. Han gjorde fönsterbrädan aningen djupare så att katterna får det lite bekvämare. De gillar ju att ligga i fönstret här inne oxå å nu när jag inte har nåt skrivbord längre så är det ju inte mer än rätt att de får lite större där. Något klaffbord blir det inte som det var tänkt, men däremot ett litet bord att ha under fönsterbrädan som skrivaren får stå på å att katterna har som ett trappsteg så de slipper hoppa så högt. Sen kan jag ställa en korg med saker under bordet oxå så jag får lite mer förvaring. Det kan man inte få för mycket av. Det kommer bli jättebra, tror jag.

DSC_0048

…visar mer sen när allt är målat å klart å står på plats…  le

2 reaktioner till “Allt för katterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s