Kantarellsås

Så här på hösten finns det kantareller i butik, det är ju bra för oss som inte har en aning om var man kan få tag på dem ute i skogen, om de ens finns här uppe, men det var nån som sa att de gör det. Hursomhelst så är det ju enklast att gå till affären, där är störst chans att hitta dem.

Steka ihop med bacon å lök.

DSC_0713

Sen hälla på grädde. Mellangrädde. Å den här gången var jag noga med att det verkligen var det å inte vaniljvisp, för det hade inte gått att äta nu. Sen låta det reduceras en aning å därefter salta lite å peppra med vitpeppar. Åååh så gott!

Nu hade jag ju en hel del sky med kotletterna som jag stekte å lät puttra väldigt länge, så de vart alldeles möra så de smälte i mun, så såsen var egentligen onödig. Men så jää…kla gott alltså! Man bara drog med gaffeln på kotletten å köttet släppte hur lätt som helst från benet. MUMS!

DSC_0716

…låter lite skrytsamt när man lagat det själv, men det är verkligen sååå himla gott!…
Molto buono   peoples_167 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s