Ännu en vecka passerade

Den här veckan har bjudit på mycket sol. Det har blivit många steg i min stegräknare då jag har gått till å från jobbet, hem till mej på min gata i stan där jag bor, plus det jag går på jobbet oxå. Så det har varit runt 18000 steg i snitt kan man säga.

20170908_065906

En skäggdopping är kvar med sina ungar som jag tycker ser så små ut. Kommer de hinna lära sej att flyga? Jag vet ju att det brukar gå fort när de växer till sej, men ändå, hoppas det är varmt tills de är helt å hållet flygklara.

20170908_070624

♫  Jag vill bo i en svamp annars får jag kramp ♫

DSC_0662

Valle å Vilma njuter av de sista skälvande dagarna av denna varma årstid. Snart vägrar de gå ut, vilket jag tycker är bra för då kan vi åka hem till stan.

DSC_0664

De börjar bli långhåriga igen, men jag har inte klippt dem ännu så de inte fryser när det är lite kyligare ute. När vi kommer till stan ska de få bli korthåriga igen. Det är inte så vackert, men det är mycket bekvämare för dem då de slipper tovor för att inte tala om allt hår de slickar i sej. Valle har börjat kräkas ofta igen så han måste trimmas. Dessutom blir det mindre hårigt hemma vilket är bra för mej.

DSC_0656

En ölandstok, som grannen fick av oss, blommar så fint nu på hösten. Alltid kul med sånt som är lite senare som tar över när alla sommarblommor gett upp.

DSC_0675

Ja, det var den här veckan. I morgon är en ny, den sista som vi är här på ranchen. Ska börja ta med mej lite grejor hem så det blir lite mindre att bära sen när vi packar oss härifrån. Har halva min garderob här som jag gärna åker med nån dag innan. Det som jag köpte på IKEA har jag redan fått hem, men det är lite annat som jag beställt (som jag inte har visat än) så vi inte har så mycket att konka på sen. Det räcker med katterna, kameraväskan å mest troligt lite mat som ska med.

DSC_0665

…ja å elementskyddet oxå…åååh så roligt det ska bli å göra fint i sovrummet!…  le

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s