Tänkte mej inte nån ny mobil än

Hallå hej! Idag är en strålande vacker dag. Ganska varmt å skönt oxå så vi ska ta en promenad alldeles strax, fast Håkan tycker inte vi ska det för han tror inte att jag pallar det. Men jo, det gör jag. Jag har tagit Alvedon så snart piggar jag på mej lite. Å vi har nyss ätit, bara ostmacka med varm choklad, men ändock ger det ju lite energi.

Vi har varit till stan å vattnat blommorna hos mej.

20170902_103738

Sen handlade vi lite förnödenheter å jag fick sugtabletter mot min hosta.

20170902_122539

Å jag fotade lite med mobilen å när jag kommer hem å ska lägga in dem i bloggen så ser jag att det är nåt som reflekteras på de flesta bilder. Ska jag till exempel ta en bild på ett fönster så blir det dubbelt, som att det är vatten under å fönstret reflekteras i det, eller om jag tar mot solen så får jag två solar, en uppe å en nere i bild. Så jag kollar om det är nåt med kameralinsen å ser att glaset över linsen har fått en spricka. Fan!
Jag hade inte tänkt köpa nån ny mobil just nu. Har kollat lite på vad som finns å inget lockar nämnvärt, men nu kanske jag blir tvungen iallafall. Vem vill ha en trasig kamera lixom?
Men asså, det går ju att ta bilder. Jag har ju tagit de övre med mobilen, men en del får den där reflektionen å det vill jag inte ha!
Suck. Ja, det blir väl till att kolla efter en ny iallafall då. Bajs!

IMGP3047

…kanske man bara kan byta glaset?…undrar vad sånt kostar…  eeh_thumb

*googlar glasbyte på Samsung kameralins*

Leave a Reply