På småtimmarna

Jag sa ju tidigare att jag brukar stiga upp klockan två på natten när jag är sjuk, snarare än vara uppe till två, å här sitter jag nu. Har tagit nässpray, som jag var tvungen ligga kvar i sängen å vänta på att det skulle verka, för det var heltäppt i ena borren. Därefter tog jag ett par Alvedon 665 mg. De hjälper i ca åtta timmar, om de hjälper, det är ju inte alltid, inte mot min eländiga huvudvärk som vägrar släppa ibland. Men mot förkylningen har det funkat bättre. Har varit halvpigg, så jag har kunnat vara uppe iallafall, när jag tagit dem. Utan dem blir det så här. Man kan inte ens sova för att man känner sej mörbultad i ansiktet.

Jaha…å ni då? Ni sover ju förstås. Undrar vad ni drömmer. Håkan pratar i sömnen mellan varven. Hör inte riktigt vad han säger även om han pratar ganska högt.

Nu börjar hostan igen. Huuujedamej! Snart vaknar Håkan. Måste gå å ta hostmeduxin.

305-1

2 reaktioner till “På småtimmarna

  1. Jo är lite jobbig denna förkylning, efter febern kommer hostan tills man nära på spyr och man får typ träningsvärk i bröst o rygg, skitjobbigt !!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s