Katternas sköna helg

Valle & Vilma har haft en alldeles underbar helg. De har fått vara ute varje dag å idag har det varit både soligt å varmt, men även en lite svalkande bris, så det har varit ett alldeles lagom härligt väder.

Valle, som inte är på sin vakt hela tiden längre, utan har förstått att det är rätt lugnt ändå att vara där ute, har sovit gott i rottingmöblerna. När dynan blivit aningen för varm byter han bara stol. Så himla skönt, tycker han.

20170730_182726

Vilma, som tycker att det lurar små faror vart hon än går å kan dyka upp när som helst, skulle aldrig få ro att vila ute, så hon passar på att gå in när vi åker nånstans eller går våra promenader. Sen kommer hon ut alldeles yrvaken när vi återvänder.

DSC_0274

Ibland är de tillsammans, men oftast har de olika saker för sej. Precis som sin mor å far.

DSC_0315

Båda dricker mycket när vi har en skål med vatten på bron. Det är jättebra. Helst då de är så dåliga på att äta blöt mat. Då behöver de mer vätska.

DSC_0336

Nu är Håkan ledig igen i tre veckor så de kommer få vara ute mycket längre på dagarna än när vi båda jobbar å kommer hem halv fem, om vi inte handlar förstås, för då tar det ju ännu längre tid. Så det blir ju härligt för di små liven ♥
Jag ska fråga om jag får ledigt 14-21 augusti. Det är Håkans sista vecka, så jag hoppas att det går bra. Jag tror det. Alla har ju kommit tillbaka från semestern då, så jag tror det blir beviljat. Då får vi iallafall en vecka tillsammans, jag å Håkan.

DSC_0346

…jag börjar känna att jag faktiskt behöver lite ledigt, jag med…  le

2 reaktioner på ”Katternas sköna helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s