Dagens outfit

Vaknar till en rätt så grå å mulen lördagsmorgon. Får se om det klarnar upp nåt idag. Inte kul om survädret fortsätter i all evighet. Inte mycket kvar av juli månad, snart är vi inne i augusti å sen är det höst. Månntro om vi ens märker nån skillnad. Det enda som kommer röja höstens ankomst är väl färgskiftningen i träden.
Jag vet. Jag gnäller. Jag är så less.

Men för att övergå till nåt annat. Jag tänkte jag skulle visa en fin tunika, som inte är ny, men aldrig använd. Jag beställde den förra sommaren, om jag inte minns fel, till att ha vid speciella tillfällen. Det är bara det att jag aldrig har några speciella tillfällen så jag måste börja ha dem till vardags, eller på helgen som nu, tillsammans med mina ”noppikalsanger” för jag har bara bekväma kläder på mej hemma. Inget åtsmitande utan luftigt å skönt ska det vara. Så alltså är dagens outfit en jättefin tunika med trumpetärm i spets å vacker broderi, svart linne under då den är genomskinlig, å blå-vitrandiga haremsbyxor samt vita ankelsockor. Tjusigt så det förslår!

20170722_085112

Ni ser ju så vackra ärmar!

20170722_085518

…har färgat utväxten ultraljust så jag ska gråa till det med silverbalsam, visar sen…  le

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s