Inte den bästa sommaren ever

Idag regnar det inte, men det blåser å är bara ca 14° så ingen sommarvärme att prata om.
Jag jobbade till halv tio bara, sen traskade jag hemåt.

20170720_093944

Himlen bjöd på maffiga moln. Det går vi med på, så länge det inte regnar så är vi glada. Skogsstigen ser så inbjudande ut. Det är så härligt när solens strålar bryter igenom bladverket å lyser upp stigen här å där.

20170720_094710

En svensk vimpel fladdrar i vinden. Man kan inte säga att det har varit den sämsta sommaren ever, men långt ifrån den bästa. Iallafall för dem som gillar att ligga på stranden å bada. Så varmt har vi inte haft. Å vattnet har knappast hunnit värmas de få soliga dagar vi haft, så jag tror inte många har doppat sej här uppe. Nog är det bara på pin kiv i så fall. Återigen har jag valt en perfekt sommar att inte ta semester, så jag klagar inte. Men det är inte utan att jag tycker lite synd om de som haft sin semester å börjat jobba den här veckan.

20170720_094808

…nästa sommar får gärna bli bättre, för då ska jag ha semester…en lång en…  le

3 thoughts on “Inte den bästa sommaren ever

  1. Jo mycket tråkväder denna “sommar” men några har ju varit bra så det har ju ändå funkat

Leave a Reply