Hemgjorda grönsaker

Svåger med systerson kom för att fixa till systersons bil som ska besiktigas på fredag. Lilla storasyster skickade med lite hemmagjorda grönsaker. Tokmater å minigurka. Fast är inte säker på att det heter minigurka, men de var små så mer passande namn hittar jag inte. Vad jag däremot är helt införstådd med är att det inte heter tokmat. Det är bara min lilla storasyster som säger så å då säger jag det med. När jag inte säger potatis. Vilket inte heller är rätt. Måste jag bara tillägga så ni inte tror att jag helt har ”lost it”.

DSC_0260

…har redan smakat en tokmat å den var jättegod…  yummy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s