Det bästa med egen trädgård

Jordgubbar är bland det bästa som finns å då är det ju inte helt fel att ha ett alldeles eget jordgubbsland. Tänk bara lyckan att få gå ut å plocka när man vill å äta med gräddmjölk. Så som vi gjorde innan jag flyttade in till stan, när vi hade ett land som gav massor av jättegoda å stora, fina gubbar.

20170712_133822

Förhoppningsvis blir det så nästa sommar, då plantorna har blivit större å revat av sej så vi har dubbelt så många. De flesta har gjort det – en del med två revor till å med så jag har fått ta bort den ena – å dem har vi tryckt ner i jorden, där jag ville ha dem, å vattnat så nu har de rotat sej å börjat växa.

20170712_133904

Men vi kommer hinna få smaka lite i sommar iallafall. Kul å se om de är så där goda som de vi hade förut, lite blandning mellan smultron å jordgubbe. Vi har förresten smultronfrön som vi hade tänkt så i år, men glömde helt bort så vi får göra det nästa vår. Hoppas de funkar då så de inte hinner bli för gamla.

20170712_134303

Å några hallon får vi oxå, men det är inga fler blommor, vad jag kan se, så de här är nog de enda. Ett par var…ha ha.

20170712_133923

…det här är det bästa med egen trädgård…sen vill jag ha krusbär oxå…å körsbär…  yummy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s