Nya kläder

Idag hämtade jag ut mitt paket som jag beställt, full med kläder. Eller full å full, men tio plagg iallafall. Jättefina allihop, jag skickar inte tillbaka nånting. Jag tänkte visa några av dem till er nu.

Först en klänning som jag tycker är så fin. Den är i lite så där femtiotalsstuk. Å den har fickor oxå. Me loves! Den kommer jag ha mycket i sommar.

20170629_135323

Sen har jag ett par mossgröna byxor, eller var det treggings de kallas?, jag minns inte, snygga är de iallafall med dragkedja vid hälen. Å så himla söt topp i stretchigt tyg med virkad mudd längst ner.

20170629_140115

Å så en till topp i senapsgul, tunt stickad modell med grått linne innanför. Riktigt snyggt. Passar bra till byxorna.
Resten får ni se en annan dag, när jag använder dem om jag nu kommer ihåg att ta bild då. Jag har ju varit lite dålig på att själva medverka i bilderna, men försöker bli bättre på det. Jag vet ju själv att jag tycker det är kul om man får se bloggaren då å då.

20170629_145523

…så nöjd å glad jag…  bigsmile

4 reaktioner till “Nya kläder

  1. Åååå så fint jag vill också ha nåt fint och du är så vacker i alla plagg,allt klär ju en skönhet som det sägs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s