My cup of tea

Jag älskar program där man får se hur andra bor. Nu går ju Vem bor här? igen på SVT å där får man följa hem till fem personer, men ingen vet vem som bor var utan det ska de försöka lista ut. De som har flest eller alla rätt får dela på 10 000 kr.
Det är de mest personliga, fantasirika å härligt dekorerade hemmen alltså! Kanske inte alla, men de flesta är så himla fina å man får så mycket idéer å inspiration. Sen är ju många så där moderna, som tagna ur ett, i mitt tycke, lite tråkigare inredningsmagazin. Visst är det oxå snyggt med den slätstrukna, strikta, stela stilen, men inte my cup of tea.

Nä min kopp te är…inte rosa som jag trodde när jag beställde, utan ljus lilarandig. Å idag har jag premiärdruckit ur den. Svartvinbärste.

DSC_0042 (2)

Det smuttade jag på medan jag tittade på Vem bor här? på SVT-play. Jag missade nämligen igår igen.

DSC_0047

…det är verkligen my cup of tea…den är fin, den väger inget å lagom stor…me likes alot… bigsmile

2 thoughts on “My cup of tea

    1. ja, precis, själlöst var ordet. Jag gissar sällan rätt jag med. Det är svårt det där. Oftast har jag bara typ två rätt

Leave a Reply