Pysslat lite

Jag var ju så sugen på att piffa å pimpa lite gamla saker jag har här hemma, till exempel denna lilla terracotta-urna.

DSC_0007

Efter lite pimpning ser den ut så här…

DSC_0012 (2)

Jag gillar ju allt gammalt, skruttigt å operfekt, så jag ville försöka få urnan att se lite ut så. Som att den är målad för ett par hundra år sen, eller nåt. Å jag måste säga att jag lyckades nog rätt så bra. Sen är det ju bara att måla över om man kommer på nån annan idé.

En till terracottagrej duttade jag vit med mörkare i barkens mönster. En liten värmeljushistoria som man ska ha lite doftande vatten ovanpå. Kanske den kommer mer till användning nu. Glömde ta före-bild, men ni förstår väl hur den såg ut. Inte alltför rolig.

DSC_0013

…ja men, det blev väl ganska fint…  gla_thumb

Leave a Reply