Påskpynt

Direkt efter jobbet gick jag till en blomsterbutik å köpte mej lite videkvistar till påsk. De är ju så fina.

DSC_0153

Min lilla storasyster lurade mej, när jag var liten, att det blev små kattungar av de här, så jag plockade några stycken å satte i en tom tändsticksask å väntade å väntade. Men inte blev det några kattungar. Dumma syster!

DSC_0154

Jag brukar ju inte pynta så där jättemycket, men i år fick jag lust med dessa kvistar åtminstone å en bukett tulpaner i blandade färger fick hänga med oxå. Hönan som sitter å dinglar med benen har fått komma fram å så några äggskal med små kycklingar i, så lite påskigt känns det allt.

DSC_0160

Å för att göra det lite påskigare satte jag fjädrar i riset. Jag vet att man egentligen inte ska ha fjädrar p.g.a djurplågeriet, men de här har jag köpt för längesen, innan jag hade facebook å innan jag visste, så då kan jag lika gärna använda dem när jag nu har dem redan, men lovar på heder å samvete att jag inte köper nya någonsin mer.

DSC_0167IMGP2734

…fast jag förstår inte varför man ska köpa nytt varje år när man kan återanvända…  m1

2 reaktioner till “Påskpynt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s