Enhjuling

Idag när jag arbetat färdigt å stod å väntade på Håkan, som åker hemifrån sej när jag slutar å plockar upp mej på vägen, så kom det nåt oväntat farandes på vägen. En enhjuling! Å inte vilken enhjuling som helst utan en väldigt hög enhjuling.
Alltså…hur fasen? Han måste ju vara nån slags akrobat, eller nåt, för inte hör det ju till det vardagliga att använda såna transportmedel. Man har väl sett en å annan enhjuling, men då har de varit lägre, så att man haft fötterna vid navet på hjulet, inte en meter ovanför!

20170412_130205

…men roligt var det att se…   m1

2 reaktioner till “Enhjuling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s