Solsken å randig himmel

Ser ut att bli fint väder idag också. Då blir det nog en promenix för min del i alla fall. Håkan åker hem till sej å han är ju inte kapabel att gå långt när han har ont i ryggen, så jag får gå själv.
Måste ju röra på mej även då det är helg. Det har inte blivit så mycket av det på sista tiden. Men det har räckt ändå. Jag har ju gått ner i vikt å minskat i omfång rätt mycket på kort tid, utan nämnvärd ansträngning (runt 4 kg kan man säga då jag pendlar mellan 60,5 å 61,5 kg på morgonen innan frukost). Å när jag ser resultat blir jag än mer taggad att fortsätta, men det är bra om det inte går för fort så att huden behåller sin spänst.
Så jag ska ta med kameran å bege mej ut idag, men först blir det frukost.

dsc_0032

…visst var det rätt coolt med den randiga himlen?…  m1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s