Vårlikt med tulpaner

Idag var Håkan så pass bra att han orkade köra bil, så vi åkte å handlade lite förnödenheter å jag fick ett fång tulpaner. Jag valde vita å lila den här gången, för de vita är lite lilastrimmiga å jag tyckte de var så snygga, så jag ville blanda de två sorterna. Känns så vårlikt med buketten på bordet å solsken där ute.

dsc_0023

Vem knäpper du på? Jag vill också vara med på bild, säger linslusen Vilma som ser ut som en lite trashank. Hon är för övrigt inte klippt ännu. Får se om jag ens gör det, hon har ju lite medgörligare päls å kräks inga hårbollar. Hon får nog vara som hon är ett tag till.

dsc_0026

Skönt med så neutrala färger i köket att man kan ha vilken färg som helst på buketten. Det skär sej inte med nåt. Alla färger passar.

dsc_0027

Här ser man de lila strimmorna lite bättre. Så läckert! Me loves!

dsc_0030

…nu har jag betalat räkningarna oxå…marshyran var med…sa ju att det skulle gå fort…  m1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s