Som Bambi på hal is

fdt1

…är det idag. Jag vet inte om det har med saken att göra, eller jo, jag vet, det har det inte, men jag halkade idag när jag stigit av bussen å var på väg hem. Ni vet hur snorhalt det kan bli när de just har varit å plogat. Där gick väl jag så där avslappnat som man gör när man är trygg å tänker att det är så mycket snö så det är inte halt i alla fall. Jo, tjena! Jag satte mej pladask på rumpan!

Det roliga var att jag försökte ju hålla balansen, lite som Bambi på hal is. Sprattlande med armar å ben, som en som står på skridskor för första gången, svängde jag runt ett halvt varv å landade på rumpan. Jag satt alltså åt motsatt håll än dit jag skulle. Det var lite komiskt. Jag vet inte om nån såg, för jag var ganska ensam där det hände, men jag kan ju ha lockat fram ett å annat fniss. Jag vet då att jag hade skrattat läppen av mej om jag fått bevittna det hela   laugh

Däremot är det inte så kul nu. Jag kände när jag la mej i soffan att jag var öm nere till höger på ryggen. Nu har det flyttat sej till sidan, strax ovanför höftkulan. Å det gör ont bara av att jag andas in lite häftigt. Eller hostar. Eller bara sträcker på mej. Å jag som sitter å snorar lite har ju ont stup i stolpen. Det är mindre kul, må ni tro.

…måste ta det lugnt i helgen så jag inte blir sämre…  ont1

2 reaktioner på ”Som Bambi på hal is

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s