Tjugoförsta dag Felix

Igår var det tjugondedag Knut, då skulle julen dansas ut. Men jag sa Nej å nix, jag gör det på tjugoförstadag Felix.

Lite ändring har det blitt. Jag har köpt ett nytt fårskinn till soffan så det gamla fick flytta till Håkans hörna.

20170114_191148

Själv fick jag den mjuka, lurviga nya fällen på min sida. Hur snygg?

dsc_0168

Jag fick ju nya fönsterlyktor av lilla storasyster i födelsedagspresent, vilka inte har kommit upp förrän nu. Jag tog ner mina gamla, de där tre som också har tofs undertill, å lät de nya vita ta plats. Hur fint som helst.

dsc_0167

Sen brukar jag ju alltid fynda nåt till nästa jul å hittade dessa bokstäver för endast 5 kr. FEM KRONOR! Jag visste inte det förrän jag kom hem. Hade jag vetat priset hade jag köpt fler. Fanns ju i grått också å Håkan behöver absolut god jul i sitt hus med.
Sen så hade jag tänkt ha lite färgfritt i sovrummet, alltså bara ha beige, vitt å grått, så jag köpte en ny ljusslinga att ha i hörnet, men så var vi på Blomsterlandet å köpte tulpaner till mej, för det är ju tulpanens dag imorgon å då såg jag så fina rosa blockljus som jag köpte å ville ju ställa dem på hyllan i sovrummet på en gång, så den rosa hästen å gamla ljusslingan åkte ju upp dårå. Samma med den rosarandiga kudden å rosarutiga filten. Så nu har jag en ljusslinga i vitt, guld å silver till övers. Kanske jag ska ha den i datarummet?

dsc_0163

…man kan inte få för många ljusslingor…  fnys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s