Vinterland

Nu fick vi vinter. Det har snöat i det närmaste oavbrutet sen i förrgår natt. Visst har det varit korta uppehåll, men de räknas inte. Det har kommit massor.

20170113_141917

När jag gick hem, från Selga där jag stiger av bussen bara för att slippa byta buss inne i stan, såg jag en massa svarta fåglar flyga omkring för att sen landa i björkarna. De var hur många som helst! Jag tänkte att det nog är kajor, men så kraxade de som kråkor, fast så kom jag på sen att det kan ha varit nån kråka bland kajorna, inte vet jag, men många kråkfåglar var det i alla fall.

20170113_142049

Nästan som i ”Fåglarna”, men rädd var jag inte. Bara fascinerad.

20170113_142106

…det är väldigt blåa bilder, men så var det så blått också, fast jag har ljusat upp dem lite…

En reaktion till “Vinterland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s