Onsdagsrapport

Hej allihopa! Hur är det med er? Med mej är det bara fint. Det ordnade sej med mitt knasiga schema som så att jag var tvungen lämna bort det gamla vackra trähuset vid stadshuset. Eller tvungen å tvungen, men det var det bästa alternativet eftersom FK är varje dag 1,3 tim å trähuset bara 48 minuter två dagar i veckan. Men det gör inget, jag har fått jobba runt fem timmar per dag ändå. Mitt schema är bara ett grundschema som jag har hela december, sen tillkommer nåt nytt varje dag så jag får lite mer timmar. Jättebra, tycker jag! Har varit på väldigt bra ställen så jag är nöjd. Ingenting som ligger så långt att jag inte kan gå hem. Förutom igår då en kollega drog mej med på turné, men hon skjutsade mej hela vägen hem så inga resekostnader denna veckan. Najs som tusan!

När jag gick hem idag passerade jag gamla ”druggen” (förkortning på drugstore). De har ju rivit byggnaden i våras å det är bara en obemannad mack kvar. Fy så trist! Men man vänjer sej väl. Jag var iofs bara in å hämtade paket där, vilket man gör på Konsum numera som ligger på andra sidan gatan, å köpte lite godis ibland, men jag tyckte att det var en ganska fin byggnad, så den hade gärna fått stå kvar. Den har ju alltid funnits där. Men det är ju så, allt gammalt ska bort å det ska förnyas, vilket inte alltid betyder att det blir till det bättre. Inget man kan göra nåt åt. Det är bara att acceptera. Tyvärr.

20161207_111138

…idag var det plusgrader, men snön ligger kvar…riktigt skönt att gå hem var det…  mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s