Hemma igen

Nu är vi hemma igen å jag har tänt alla adventsstakar. Jag gjorde ju aldrig det när jag ställde fram dem, kollade bara att alla funkade, men släckte sen igen.
Tände även lite ljus på hyllan i sovrummet också. Inte för att vi sitter där, men det är mysigt ändå. Man kan ju springa fram å tillbaka utanför å titta in lite då å då, så får man lite extra motion på köpet.

dsc_0205

Valle å Vilma har fått sin lilla adventsstake å den lilla granen på lilla bordet. Kattgräset satte jag i en kruka med färdig jord i. Kanske det håller bättre då, man vet aldrig.
Den lite större granen tar jag inte upp i år, för jag måste han min stora pelargon, som jag burit hit från sovrummet, på stolen så det finns inte plats för nån gran då. Men det räcker gott så här.

dsc_0208

Å första ljuset tänt, så klart. Jag vet aldrig i vilken ände man egentligen tänder. Jag tror jag brukar börja med den från höger, men i år var jag lagd lite mer åt vänster av nån underlig anledning, så det kändes rätt att börja där. Who cares? Huvudsaken är ju att alla fyra ljusen är tända på fjärde advent.

dsc_0209

…månntro om man skulle glögga lite nu?…så gott det hade varit…kanske gör det…  yum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s